Loppemarked – tusen takk!

2 selfie

Da var loppemarkedet over for denne gang. Først og fremst, takk til dere som ga oss lopper, takk til dere som handlet, takk til dere som tok turen for kaffe og vaffel, og sist men ikke minst, takk til alle som bidro til at vi fikk gjennomført arrangementet. Det har vært 10-12 personer som har rigget, ryddet, bakt kaker, stekt vafler og stått på i flere dager!

Allerede en halvtime før åpning var køen lang utenfor, og nøyaktig klokken 11.00 strømmet folk inn dørene. Vi fikk inn mye lopper og måtte virkelig utnytte hele Friedheim. Både spisesalen, stua, garasjen, andre etasje og til og med danseplattingen var fylt opp med lopper. I tillegg fikk vi laget et lite kafe-område. Vafler var populært, og selv med en betydelig mengde røre, ble vi utsolgt utover ettermiddagen. Vi avsluttet med posesalg, og her var det mange som gjorde en virkelig god deal.

Det er første gang vi har gjennomført et loppemarked, og vi har lært mye underveis. Det har vært mye jobb, men samtidig vært morsomt å være en del av. Vi fikk gode tilbakemeldinger underveis, og det var veldig hyggelig. Mange fine lopper fant et nytt hjem, og vi fikk inn over 20.000 kroner til Slevik Vel.

Vi ønsker at dette kan være et årlig arrangement, og med erfaringene vi har gjort i år håper vi at vi kommer enda sterkere tilbake neste år 🙂

1 alkove 1 kake

1 rådyr(5)  1 kroken

Når vi rigget opp på fredag fikk vi besøk av tre nydelige rådyr, de ble ikke solgt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *