En ny tradisjon?

s1

Lørdag 13.juni gjennomførte vi aktivitetsdag med fotballkamp på løkka. I planleggingsfasen var vi spente på hvor mange som ville komme. Var det interesse for fotball på løkka? Hvilke og hvor mange aktiviteter skulle vi ha, hvor mange muffins skulle vi bake, skulle vi grille pølser, og ikke minst, hvordan blir været?

Vi la opp til en uformell aktivitetsrunde for barna, og i overkant av 50 barn gjennomførte denne og fikk en liten fortjent premie.  Det virket som barna synes det var stas med frisbeegolf, innebandyskudd og kubb-bowling.  Det er en utfordring å tilpasse aktiviteter for alle aldersgrupper, men yngste deltaker var to år var de eldste 14!

De eldre barna samlet seg ved fotballbanen fra første minutt og var klare for kamp. Det ble gjennomført en kamp med ca 16 barn, og det var en engasjert gjeng som sørget for et jevnt og målrikt oppgjør.

s2

I den andre kampen stilte 5 staute menn og en enda tøffere Beate! De spilte mot ti barn/ungdom som klarte å holde unna til uavgjort ved pause, mens det ble litt tøffere etter hvilen. Da viste de «gamle» hvor målet stod, og det ble seier til seniorene. Det ble avsluttet med en straffekonkurranse hvor juniorene fikk sin revansje 🙂

s5

Siste aktivitet ble gjennomført etter fotballkampene. Eggeløp, her klarte vi stille to heat. Et for barn og et for voksne. Begge gjennomført med stort engasjement og entusiasme! (og noen knuste egg)

s6

En ting man aldri kan gardere seg mot er været. Vi har spent sjekket værmeldingen dagene før, og jammen ble det ikke perfekt vær for aktiviteter og fotball på løkka også. I solen grillet vi pølser, samt hadde salg av kaker, juice og kaffe. Slevik-folket kjente sin besøkelsestid og vi talte i overkant av 100 personer på løkka.

Vi håper dette kan være starten på en ny tradisjon, og tar gjerne i mot innspill fra dere på hva som var bra, og hva som kan gjøres bedre neste gang 🙂

s8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *